7 Şubat 2011 Pazartesi

SAÇLARIMMM YANDIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BÖYLE BİŞEY NASIL OLDU İNANAMIYORUM!!!HALA ŞOKTAYIM.GERİZEKALI Bİ KUAFÖRÜN AZİZLİĞİNE UĞRADIM.!

SAÇIMIN ALT ARKA KUYRUK KISIMLARINI BUNDAN Bİ AY ÖNCE YAVAŞ YAVAŞ RENGİNİ AÇARAK SARI YAPTIRDIM.ÇOK AZ DİPLERDE KIZILLIK KALMIŞTI.EVİME YAKIN DİYE BAŞKA BİR KUAFÖRE GİTTİM VE DİPLERDEKİ KIZILLIĞI AÇMASINI SÖYLEDİM.SÖYLEMEZ OLAYDIM.İNANIM SİMSİYAH Bİ SAÇ DİREK PLATİNE DÖNSE ANLARIM AMA ZATEN PLATİN OLAN Bİ RENGİ AÇMAK İÇİN NİYE OKADAR UĞRAŞTI BİLMIYORUM.

SONUÇ:SAÇIMIN DİPLERİNDEN 5 CM AŞAĞISI KOPTU!!!!EVET OMUZLARIMDA OLAN SAÇIM RESMEN DİPLERDE ŞUANDA.ALLAHTAN SADECE ARKA KISMI YANİ KUYRUK KISMI!!!!DÜŞÜNSENİZE KOMPLE BU İŞLEMİ YAPTRDIĞIMI.KEL KALIRDIM!!.

ŞUANDA KENDİ KUAFÖRÜME GİDEREK BİRAZ ALDIRDIM.AMA YOK MAHVOLDU.BİLDİĞİNİZ LASTİK GİBİ.KURUTMASI AYRI Bİ DERT KURUYUNCA DA BENİM O DÜMDÜZ OLAN SAÇIMIN UÇLARI KUZU KIVIRCIĞI GİBİ.VE TAŞ GİBİ!!!DOLAŞIK KARIŞIK.1HAFTADIR ACİL ONARIM BAKIMLARI YAPIYORUM.

SAÇIMIN DURUMUNU EN KISA ZAMANDA FOTORAFLICAM.ŞOK OLUCAKSINZ.KUYRUK KISMI(BOY DEDİĞİMİZ)YERİ ŞUANDA SAÇIMIN NORMAL BOYUNDAN ÇOKKK DAHA KISA.

DOVE SERİSİNİ KULLANMAYA DEVAM EDİYORUM.AYRI OLARAK AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERİ STRAWBERRYDEN SİPARİŞ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.KAFAM COK KARIŞIK.SİZCE AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİNİ ALMALIYIMMM:(( BİR BAKIM İÇİN BİR DE BANYODAN SONRA DURULANMAAYAN Bİ KREM ALICAM.(LÜTFEN AYRINTI İÇİN RESİMLERİN ALTINDAKİ İSİMLERİNE TIKLAYIN)


1-      L'Oreal Mega Nem Besleyici Krem ( Çok Kuru, Kimyasal İşlem Görmüş Saçlar İçin ) 454g/16oz




2-REDKEN Olağanüstü Kopma Karşıtı Bakım 250ml/8.5oz



3-Schwarzkopf BC Kırık Önleyici Komple Onarıcı Bakım 200ml/6.7oz



4-Schwarzkopf BC Repair Rescue Amino Takviyeli Güçlendirici Bakım ( Aşırı Yıpranmış Saçlar için ) 50ml/1.7oz





5- Schwarzkopf BC Kırık Önleyici Profesyonel Düzleştirici (İdaresi Zor Yıpranmış Saçlar İçin Bakım) 10x15ml/0.5oz




BUNLARDAN BİRİNİ KULLANDIYSANIZ LÜTFEN YORUM YAZIN.2 NUMARALI ÜRÜN DURULANMIYOR.

EĞER BU ÜRÜNLER DIŞINDA TAVSİYE EDEBİLCEĞİNİZ BİRŞEY VARSA LÜTFEN YORUM YAZIN.

ŞUANDA DOVE TERAPİ SERİSİNİ KULLANIYORUM.VE ŞAMPUANIMIN İÇİNE BEPANTHEN AMPUL KOYDUM.1 HAFTA ÖNCESİNE GÖRE BİRAZ DAHA İYİ AMA 1 HAFTA ÖNCESİNE GÖRE İYİ.GENEL OLARAK BAKARSAKK HALENNN BERBATTTTT...OFFFF..

7 yorum:

  1. bence önce kestir sonra maske artı serum,sadece maskenin yeteceğini sanmıyorum

    YanıtlaSil
  2. uçlarından kestirdim zaten ama hala çok sert:((

    en baştaki lorealin maskesini sipariş verdim.şimdi durulama gerektirmeyen serum arayışı içindeyimmmm

    YanıtlaSil
  3. Çoook geçmiş olsunnn...

    Kuaförele güzelleşmek için gideriz, biraz değişiklik bakım ruh halimizi pozitif etkiler rahatlamak için gideriz ancak maalesef çoğu kuaför işini baştan savma yapıyor ve sinir harbi içinde çıkıyorum ya da bekliyorum o koltuktaa!!!
    Senelerdir 40 liraya fön çektiriyorum her seferinde vax sürüp yağ içinde bırakıyorlar. Bende sürsem her şekle girer tabi o saç kabarmazz yani!! ama işte cesaret istiyor evimin dibindeki kuaföre gitmek de..
    ayrıca senelerdir boyatıyorum açtırıyorum koyultuyorum.. Saç tellim kalın şanslıyım o yüzden pek zarar görmediler. ama son 6 aydır saçlarımı uzatıyorum belimdeler, her kuaföre gidişimde çok kırık oldugunu soluyorlardı o yüzden 2. ve 4. yü kullandım. Öncelikle saçlarının yapısı ince mi kalın mı yada çabuk yağlanan türden mi kuru mu ona göre kullan 2.yi ve 4. yü. Ben kullandım ama her gün yıkandım cünkü sacım kuruya meğilli ama çok yağlanıyordu.

    YanıtlaSil
  4. Oha yaaa :( Cidden çok üzüldüm ya ben bile bir erkek olarak nasıl bakıyorum saçlarıma çok üzüldüm cidden off

    YanıtlaSil
  5. VeraBox: sorma ya aynen .dedim evime yakın gidiyimde şu diplerde hafif kızıllık kalmıştı onları boytym dedim.zaten platin sarısıydı düşün:( koyu saçı açsa tm yanar birden açınca.ama zaten sarı olan bi saçtı.çokk ama çokk fön tuttu ısıttı saçı.alimünyum folyoyu bi açtı dumanlar cıktı.en son yıkandığında lastik gibi sallanıodu.zten uzun değil saçım omuzlarımda.boy kısmı suan normalden biraz daha kısa:D şimdide çok kuru.banyodan cıkınca işkenceye dönüşüo.bugun saçlarım için durulanmayan sprey aldım.elsevein.onu kuru saçıma sıktım.kurudu kendi kendine ve cok memnun kaldım.dolaşıkları açtı ve yumuşattı saçı.sanırım bi süre banyodan cıktığımda bu ürünü uygulicam.(blogumda en kısa zamanda yer vericem)..

    Modafobik: ya sormaa.bende deli gibi saçıma özen gösteren insanım ama sakındığın göze çöp batarmış misali:))olan oldu.artık dikkatli olucam.ilk 1 hafta şok içerisindeydim.hele ilk gün depresyona girmiştim resmen.şimdi şükrediyorum saçımın tamamı olmadığı için.toplamadığım süerece görnmüyor.ense kısmımdaki saçların boyu 5-6 cm fln kaldı.düşün omuzlarımdaydı:D

    YanıtlaSil
  6. sana kesinlikle John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery Strengthening Creme Masque – YoğunNemlendirici Besleyici Bakım Maskesini öneririm.
    Saçlarım normalde çok kuru,bir sene önce röfle yaptırmıştım,saç uçlarım resmen yanmıştı,tararken tutam kopuodu.
    Bu maske sayesinde saçlarım kendine geldi resmen,tabi az az uçlarından kestirdim.Sen kestirmişsinde gerçi ben tavsiye ederim bu maskeyi kesinlikle canım.
    Hemde bu kremi hem normal saç maskesi gibi kullanabiliyorsun hemde yoğun etki için maske gibi kullanabiliyorsun.Şurdan inceleyebilirsin :

    http://www.trendus.com/john-frieda-yogun-nemlendirici-besleyici-bakim-kremi/8754

    YanıtlaSil
  7. karamela cokk saol bu hafta içerisinde derhal alıp denicem:)

    YanıtlaSil