29 Mart 2011 Salı

İŞTEE YENİ GELEN MAKYAJ MALZEMELERİM ÜRÜN SWATCHLARI ,YORUMLARI- PART 1




MAALESEF HEPSİNİ BİR GÜN DE YAZAMICAM.MARKA MARKA GİDİCEM.ŞİMDİLİK ARALARINDA EN COK ÜRÜNÜ BULUNAN SALLY HANSEN DAN BAŞLIYORUM.

1-SALLY HANSEN DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI ÜRÜNLERİ
SALLY HANSEN THIN LIP COLLAGEN BOOST: Dudak dolgunlaştırıcılara aşırı ilgim var.çünkü yüzüme göre dudaklarım küçük ,ince vesaire..Bu alışverişimde Sally Hansen dan 3 adet dolgunlaştırıcı vaadenen ürün aldım ilki bu.Yapısı krem gibi.Hatta ben bunu bebanthen e benzettim kokusunu. bir nevi serum niyetine kullanılıyormuş.gün içinde ihtiyaç duydukça birçok kez kullanılabiliyor.Neler vaad ediyor..dudaklardaki kolojeni arttırıyormuş,ince çizgilerin görünümünü azaltıp pürüzsüz dolgun dudaklar...sanırım işe yaramıcak.sürekli olarak kullanmaya devam edicem ama pek ümitli değilim.ama nemlendirmesi iyi gibi.Neden bilmiyorum ama sürdüğümde dudağımı yakıp kavurmuyorsa etkisine inanmıyorum.dolgunlaştırıcılar öyle oluyor çünkü.kii bu sürekli kullanım için bir krem.anında etki etmiyor.sürekli kullanıcam bende..bir ümitle..



gördüğünüz ve bilidiğiniz krem
SALLY HANSEN LIP BLUSH PLUMPING BALM: Ne demekse...dudak dolgunlaştırıcıya isim vermek için her yolu deniyor bu sally hansen:) şimdiki de bu.


vaadler,kullanım önerileri vesaireler..
gördüğünüz gibi fırçalı ucu.

rengin şeffaf .parlatıcıdan başka pek bi özelliğini görmedim .gene ileri de tekrar paylaşıcam bunu.bir süre boyunca bunuda denemek istiyorum.kullananlardan öneri ve yorum bekliyorum
SALLY HANSEN LIP INFLATION EXTREME: Klasikleşmiş bir dudak dolgunlaştırıcısı.bundan 2 adet aldım.kokusu ve tadı tarçın aromalı.bildiği üzere tarçın yağının dudak dolgunlaştırma üzerinde etkisi var.sanırım ondan dolayı işe yarıyor.kalıcı değil ama yarım saate eski formuna dönuyor dudaklar.ben  önce ve sonrasını ekliyorum .yorumlar sizden.piyasada daha iyi dolgunlaştırıcılar mevcut.süperr falan diyemiceğim ne yazık ki ama işe yaradımı evet.dolgunlaştırıyor..





önce
sonra
BUNLARDAN 2 ADET ALDIM BİR TANESİNİ YAPMAK İSTEDİĞİM AMA HALA YAPAMADIĞIM BLOG HEDİYESİ BÖLÜMÜ İÇİN AYIRDIM..

KIZLARR ŞİMDİLİK BUKADAR.DİĞER ALDIKLARIMI DA BÖLÜM BÖLÜM PAYLAŞICAM.ÖPÜLDÜNÜZZZ..:)

5 yorum:

  1. sally hansen markasını çok sever oldum. Fiyatlarına göre çok iyi çıkıyor her bir ürün. Aldıklarının diğerlerini de merak ettim, bir mac gördüm orda ^^

    YanıtlaSil
  2. evet mac virgin kiss lip glass:)) yarın ona ve diğer aldığım rujlara yer veriyim ozaman.tek bir postta hepsini yazmak çok uzun olur dıye yazmadım.aslında daha fazla mac ürünü alcaktım ama bu alışverişimi drugstore markalarına ayrıdım.malum yurtdşnda çok uygun bunların fiyatı.çoğunu açık arttırmadan komik fiyatlara satn aldım.

    YanıtlaSil
  3. ben de bir ara dudak dolgunlaştırıcılarına takmıştım. öyle ki artık psikolojik olarak dudaklar önde, daha bir alımlı hissederek gezdim bir süre:)gülüşümün değişmesi riskine girmeyerek kabullendim ince dudaklarımı..artık hiç ruj sürmüyorum:)

    YanıtlaSil
  4. I love your blog, luckily I can translate it into English ;)



    www.prideandpearls.com

    YanıtlaSil
  5. sally hansen´i hic bilmiyorum canim, ne güzel duruyor dudaklarin öyle son resimde, bayildim!

    YanıtlaSil